Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Συνέδρια και Ημερίδες

Το Ινστιτούτο Σπάρτης συμμετείχε επίσημα με αποστολή μέλους του στην ημερίδα που διοργάνωσε το Γραφείο Δημιουργικής Ευρώπης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με θέμα "Ευκαιρίες Χρηματοδότησης για τους Πολιτιστικούς Φορείς - Δυνατότητες και Προοπτικές" στο Βουλευτήριο του Ναυπλίου την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 1ης Συνάντησης των Συλλογικών Φορέων του Δήμου Σπάρτης την Τέταρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας.

Το Ινστιτούτο Σπάρτης  προσκαλεί τους Φορείς, τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, τις εθελοντικές ομάδες και τα μεμονωμένα πρόσωπα που εμπλέκονται στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του Δήμου Σπάρτης, να παρευρεθούν στην 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ-2020 την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020, 6-9μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων Διοικητηρίου της Π.Ε.  Λακωνίας.

Το Ινστιτούτο Σπάρτης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων διοργάνωσε με επιτυχία την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης, ενημερωτική ημερίδα με θέμα:  «Πώς μπορεί ένας φορέας να ενταχθεί στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Erasmus Plus και ποιες είναι οι προοπτικές χρηματοδότησης».

Social media

facebook instagram youtube linkedIn

Newsletter

Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο